Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

Wat is er nou leuker om samen met je dochter een beauty arrangement te plannen. Voor moeders en dochters (6-12 jaar) is er een speciale moeder en kind treatment. Wat houd dit arrangement in?

*Een gezichtbehandeling voor zowel moeder als dochter

*Een nagellakje voor dochter

*Koffie/thee/limonade met iets lekkers

Kosten voor dit arrangement zij...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Malu Wilz

Malu Wilz is een Duitse cosmeticafabrikant. De cosmeticalijn omvat zowel kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten die de huid ondersteunen en vernieuwen, alsook exclusieve en lang houdende decoratieve cosmetica die de schoonheid van elke vrouw accentueert. Maak kennis met de producten van Malu Wilz in één van de effectieve huidverzorgingsprogramma's voor een prachtige en gezonde teint. Het assortiment bevat producten voor alle huidtypen, van producten met effectief hyaluronzuur die hydraterend werken tot regenererende crémes, zowel voor dames als heren.

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Piraat 18 1671 RX Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route