Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

Geef uw huid een extra boost voor de herfst/winter met de hoog geconcetreerde serums en maskers van Beautyface. De maskers zijn gemaakt van bananenkatoen om zo het milieu minder te belasten. De maskers zijn 99,6% biologisch en zitten vol werkstoffen, afgepast op ieder huidtype. Daarnaast zijn er hele fijne serums in aantrekkelijke flesjes. Een flesje is goed voor een ku...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Moeder & kind behandeling

Wat is er nou leuker om samen met je dochter een beauty arrangement te plannen. Voor moeders en dochters (6-12 jaar) is er een speciale moeder en kind treatment. Wat houd dit arrangement in?

*Een gezichtbehandeling voor zowel moeder als dochter

*Een nagellakje voor dochter

*Koffie/thee/limonade met iets lekkers

Kosten voor dit arrangement zijn € 50,-

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Piraat 18 1671 RX Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route