Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

Wil je geen foundation maar wel graag een mooi kleurtje en je huid egaliseren? De natural beauty day cream is dan echt wat voor jou! Deze fijne creme veranderd in een mooie natuurlijke teint op de huid, de ingekapselde parels klappen open bij het aanbrengen op de huid en passen zich daarna aan jouw huidteint aan. De creme heeft een SPF 10 en werkt hydraterend en verzorg...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Bruidsarrangement

Je trouwdag is waarschijnlijk de mooiste, meest bijzondere dag van je leven. Beauty by Cecilia bied diverse opties aan om deze dag je huid te laten stralen. Belangrijk is dat de huid voor de grote dag extra goed verzorgd word zodat deze in goede conditie is. Bij een bruidsmake-up is het belangrijk dat we vooraf een proefmake-up aan brengen zodat je weet wat je kunt verwachten op je trouwdag.

 

Wat zit er bij een bruidsarrangement?

*Proefmake-up

*Reinigende gezichtsbehandeling in de week voor je trouwdag

*Lippenstift of lipgloss

*Bruidsampul

*Bruidsmake-up       

Dit arrangement is eventueel uit te breiden met een dagmake-up voor de gasten, zoals bijvoorbeeld je getuige of natuurlijk je moeder/oma/zus. Daarnaast kan ik 'savonds je make-up bijwerken op locatie, bijvoorbeeld na het diner en voordat het feest begint.

 

Kosten bruidsarrangement:   € 200,-

Dagmake-up gasten:   € 20,- (i.p.v. € 35,-)

Bijwerken op locatie excl.reiskosten buiten Medemblik  € 25,-

 Foto's met dank aan Yvonne Kuipers fotografie , www.yvonnekuipers.nl

 

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Pampus 44 1671 RK Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route