Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

De biopulse therapy is de nieuwste aanwinst in de salon. En met recht een aanwinst. Wat een mooie behandeling is dit. Deze intensieve herstellende behandeling is voor bijna iedere huid in te zetten. Er word gebruik gemaakt van een mix van diverse natuurlijke stoffen die u huid direct resultaat geven. De biopulse therapy is gericht op het ontgiften en doorspoelen van de...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Korte behandelingen

Epileren    € 20

Wenkbrauwen modelleren  € 25,00

Harsen van de bovenlip € 20,-

Harsen van bovenlip en kin € 27,50,-

Verven van wimpers of wenkbrauwen incl.epileren  € 22,50

Verven van wimpers en wenkbrauwen incl.epileren  € 27,50

 

Deze losse behandelingen zijn in verhouding duurder. Bij alle behandelingen zit het epileren van de wenkbrauwen er standaard bij, verven van bijvoorbeeld de wekbrauwen is dan €7,50 extra.

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Pampus 44 1671 RK Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route