Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

Wil je geen foundation maar wel graag een mooi kleurtje en je huid egaliseren? De natural beauty day cream is dan echt wat voor jou! Deze fijne creme veranderd in een mooie natuurlijke teint op de huid, de ingekapselde parels klappen open bij het aanbrengen op de huid en passen zich daarna aan jouw huidteint aan. De creme heeft een SPF 10 en werkt hydraterend en verzorg...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Loveli

Beauty by Cecilia is partnersalon van Loveli. Loveli is een Nederlands merk met o.a deodorant, de deo van Loveli is de eerste deodorant zonder aluminium die écht werkt. Op basis van kokosolie en zuiveringszout. Het blokkeert je zweetklieren niet, maar neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt. Je zweet dus nog wel, maar je ruikt niets. Daarnaast zijn er facewash, facecream, facemist, diverse body producten en  lipbalm en dat alles is natuurlijk!! Het loveli assortiment word steeds groter. Kijk in de salon of neem contact op voor meer informatie. Wil je de deodorant van Loveli uittesten? Dat kan, er zijn diverse min's zodat je eerst kunt ervaren wat Loveli voor jou kan doen. Wist je dat Loveli deodorant ook geweldig werkt tegen hormoonzweet? Zo zijn pubers ook goed beschermt tegen de nare geutjes.

*deo € 7,99

*facewash € 14,99

*facecream € 20,00

*facemist € 14,99

*lipbalm € 5,99

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Pampus 44 1671 RK Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route