Huidverbetering

Beauty by Cecilia biedt diverse huidverbeterende behandelingen aan zoals Microneedling, ContrÂge chemische peelings, Ceractif Collageen draadjes, BioPulse Therapy en T-away. Op de volgende pagina’s vindt u uitgebreide informatie en foto’s over de desbetreffende behandeling.

Microneedling

Bij de Microneedling behandelingen wordt door middel van een roller met zeer fijne naaldjes (0,5mm) de opperhuid licht beschadigd. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en steviger wordt.

ContrÂge chemische peelings

Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, aanbrengen van de peeling (glycolzuur, amandelzuur, salicylzuur, melkzuur of Modified Jessner), een verzorgend serum, masker en verzorgende crème. Een behandeling duurt ongeveer  60-90 minuten.

T-away

Dankzij de impulsen kan deze behandeling van kleine adertjes en verschillende huidaandoeningen zoals steelwratjes, ouderdomsplekken, pigmentvlekken, couperose en spider naevi worden behandeld met minimaal effect op het weefsel.

KRX Aesthetics

KRX Aesthetics is in 2016 opgericht in Kuala Lumpur (Maleisië) en richt zich op professionele salon- en klinische producten. In de salon verkoop ik deze producten.

Ceractif Collageen draadjes

Ceralift Topical Collageen Filler is een professionele behandeling speciaal ontwikkeld voor het opvullende effect op rimpels en fijne lijntjes.

BioPulse Therapy

De BioPulse Therapy is een intensieve herstellende, 100% natuurlijke behandeling. Deze behandeling is voor bijna ieder huidtype in te zetten.