KRX Aesthetics

KRX Aesthetics is in 2016 opgericht in Kuala Lumpur (Maleisië) en richt zich op professionele salon- en klinische producten. In de salon worden meerdere producten verkocht waaronder:

KRX Neck Lift (Beauty award winner 2022-2023) €39,95

Deze crème is anders dan iedere andere textuur. De KRX Neck Lift bevat microcollageen (draadachtige textuur) dat in de nek wordt geabsorbeerd, bouwt ons eigen collageen op dat helpt bij de elasticiteit en vorm van de huid.

KRX Active-31 Revitalizing Eye Crème €35,95

Deze KRX Revitalizing Eye Crème bevat 31 actieve ingrediënten en zijn wetenschappelijk samengesteld om bij elkaar te passen en werken samen om verslapping van de huid, wallen, lijntjes en donkere kringen rondom de ogen aan te pakken.

KRX Thread Fill Ampoule €25,-

De Thread Fill ampullen bevatten absorbeerbare collageen draadjes in een liftend anti-rimpel serum. Het beste resultaat krijgt u door 4x om de 10-14 dagen een ampul op de goed gereinigde huid in te masseren. Deze kunnen zowel thuis als in de salon gebruikt worden.

Bij aankoop van 4 ampullen ontvangt u de 5e cadeau.

KRX Youthplex Face Lift Crème €77,95

Een hydraterende gelcrème-formule die geschikt is voor gebruik ’s ochtends en ’s avonds. Belangrijkste ingrediënten zijn Volufiline TM, squaleen, ceramide 3 en acetyl hexapeptide.

R-Nano Collageen Body Lift €79,-

De R-Nano Collageen Body Lift bevat 500ml crème en is samen met de Neck Lift en Eye Crème de perfecte combinatie voor een mooi verstevigend resultaat.

Deze nieuwe revolutionaire formule bevat micro-absorbeerbare collageenvezels die direct door de huid worden opgenomen. Na 3 weken dagelijks gebruik heeft u een zichtbaar strakkere huid.