T-away

   

De T-away gebruikt USHF (Ultra Short High Frequency) impulsen die omgezet worden in warmte. Dankzij de impulsen kan de behandeling van kleine adertjes en verschillende huidaandoeningen zoals steelwratjes, ouderdomsplekken, pigmentvlekken, couperose en spider naevi worden behandeld met minimaal effect op het weefsel. Met de T-away heeft u geen kans op verbranding of hypo-/hyperpigmentatie.

Couperose

Couperose is een vasculaire verwijding door zwak bindingsweefsel en gewoonlijk aanwezig in het gezicht en op de borst. De adertjes kunnen aan de oppervlakte of dieper liggen. Het aantal behandelingen wat nodig is, ligt aan de grote van het te behandelen gebied. Couperose in het gezicht kan maximaal 20-30 minuten behandeld worden.

Starttarief      €50,-

25 minuten   €95,-

Spider naevi

Spider naevi is een vasculaire verwijding in de vorm van een spin of ster.

Starttarief     €25,-

Fibromen (steelwratjes)

Fibromen zijn lichaamskleurige tot lichtbruine steelwratjes die normaliter in de nek en in de oksels voorkomen. Het oppervlak is gerimpeld en verbonden met de huid door een steelvormig stukje huid.

Afhankelijk van de hoeveelheid te verwijderen fibromen:

Starttarief      €25,-

15 minuten    €50,-

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken kunnen op alle gebieden van het lichaam voorkomen en wordt veroorzaakt door een teveel aan melanine. De reden dat de vlek zich openbaart kunnen velen zijn zoals medicijngebruik, de zon, parfumgebruik, hormonaal etc.

Afhankelijk van het aantal te verwijderen pigmentvlekken:

Starttarief 15 minuten  €50,-

25 minuten                     €95,-

Ouderdomsvlekken

Ouderdomsvlekken ontstaan meestal in het gezicht, op de borst, rug en handen. Ze worden meestal veroorzaakt door zonlicht en zijn tekenen van een verouderde huid.

Afhankelijk van het aantal te verwijderen ouderdomsvlekken:

Starttarief 15 minuten  €50,-

25 minuten                     €95,-

Bloedblaasjes

Bloedblaasjes worden veroorzaakt door een vermenigvuldiging van de haarvaten die normaliter voorkomen als men de leeftijd van 30 gepasseerd is. Bloedblaasjes kunnen zo klein als een speldenprik of zo groot als een erwt zijn. Ze kunnen rood of paars van kleur zijn.

Afhankelijk van het aantal te verwijderen bloedblaasjes:

Starttarief     €25,-

20 minuten  €50,-

Houdt u er rekening mee dat alle behandelingen cosmetisch zijn. Bij twijfel adviseer ik u eerst om langs een huisarts of dermatoloog te gaan.

Contra-indicaties:

  • Pacemaker
  • Trombose
  • Kanker (tot 5 jaar na behandeling)
  • HIV
  • Hemophilliacs
  • Zwangerschap of borstvoeding
  • Epileptie
 

Na de behandeling:

Adviseer ik u de behandelde plekjes 3 dagen droog te houden. Vermijd de zon 3 weken lang en bij couperose behandelingen 6 weken anders heeft u kans op pigmentvlekken. Smeer de behandelde huid minimaal in met SPF 30 en het liefst met SPF 50. Hoe langer de korstjes kunnen helen, des te mooier het resultaat.