Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

De biopulse therapy is de nieuwste aanwinst in de salon. En met recht een aanwinst. Wat een mooie behandeling is dit. Deze intensieve herstellende behandeling is voor bijna iedere huid in te zetten. Er word gebruik gemaakt van een mix van diverse natuurlijke stoffen die u huid direct resultaat geven. De biopulse therapy is gericht op het ontgiften en doorspoelen van de...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

Merken

Malu Wilz is een Duitse cosmeticafabrikant die aan de rand van Munchen is gevestigd. De cosmeticalijn voor proffesionals omvat zowel kwalitatief hoogwaardige verzorgingproducten die de huid van binnenuit ondersteunen en vernieuwen, alsook exclusieve en lang houdende decoratieve cosmetica die de schoonheid van elke vrouw accentueert. Het merk Malu Wilz is populair bij talloze Duitse en internationale beauty-proffesionals en visagisten uit Europa, Azie, Noord-Amerika en het Verre Oosten.

Maak kennis met de producten van Malu Wilz en de effectieve huidverzorgingsprogramma's voor zowel dames, heren en jongeren voor een prachtige en gezonde teint. Het assortiment bevat producten voor alle huidtypen, van producten met effectief hyaluronzuur die hydraterend werken tot regenerende crémes of een elixer met pure gouddeeltjes.

 

Intelligent skin therapy,  BeautyFace  Is een jong en dynamisch bedrijf van hoogwaardige en huidvriendelijke cosmetica met een eigen biologische research en productielijn. BeautyFace heeft diverse soorten maskers en serums die op uw huid worden afgestemd. De BeautyFace maskers zijn gemaakt van bananenkatoen, deze grondstof is als natuurlijk restafval in grote hoeveelheden aanwezig op bananenplantages. De bananenvezel heeft een groter vermogen om het vocht (serum)vast te houden en op te slaan dan een katoen vezel maar kan deze ook versneld vrij geven aan de huid. Deze maskers en serums worden volledig door uw huid opgenomen en zijn ook nog eens biologisch!

 

Selfie tan 'n go  Self tanning oftewel, zelfbruinende producten bestaan al sinds de jaren '60. Het belangrijkste bestanddeel van zelfbruinende producten is DHA, Dihydroxyaceton. Dit is afgeleid van suikerriet of -biet een 100% natuurlijk product. Na een chemisch proces wordt er DHA gewonnen uit de suiker. Wanneer DHA in contact komt met de vrije aminozuren die zich in de eiwitten op de huid bevinden, produceert de huid als reactie hierop een verkleuring, and your self tan is born!

Kom in de salon kijken welke selfie tan 'n go producten het best bij je huid passen. Om het gemakkelijk te maken is er de mogelijkheid om intens te bruinen of een licht bronzende glow. De producten moeten circa 1 tot 2 uur intrekken maar er is ook een selfie tan 'n go voor de nacht. Smeer je in voor het slapen gaan en je word wakker met een mooie teint. Hoe langer je het product laat inwerken, hoe bruiner je wordt. TIP! Scrub je huid voordat je gebruik maakt van een selfie tan 'n go zelfbruiner. Hierdoor blijft je kleurtje langer zitten. Gemiddeld blijven de selfie tan 'n go producten met uitzondering van de instant bronzers, 5 dagen zitten. Hoe breng je de selfie tan 'n go aan? breng de foam aan op de handschoen of de huid en masseer dit gelijkmatig in. 

         

 

 

 

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Pampus 44 1671 RK Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route