Beauty by Cecilia

Laatste nieuws

De biopulse therapy is de nieuwste aanwinst in de salon. En met recht een aanwinst. Wat een mooie behandeling is dit. Deze intensieve herstellende behandeling is voor bijna iedere huid in te zetten. Er word gebruik gemaakt van een mix van diverse natuurlijke stoffen die u huid direct resultaat geven. De biopulse therapy is gericht op het ontgiften en doorspoelen van de...

Producten

Kenmerkend voor de cosmetica die ik gebruik is de plantaardige oorsprong van de werkzame bestanddelen. Malu Wilz voert een grote variatie aan producten, genoeg voor de optimale verzorging van gelaat en lichaam. De producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij en tevens te koop in de salon.

T-away

Wat is de T-AWAY? De T-AWAY gebruikt de USHF ( Ultra Short High Frequency) impulsen die omgezet worden in warmte. Dankzij deze impulsen kan de behandeling van kleine adertjes en verschillende huidaandoeningen zoals steelwratjes, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, couperose en spider naevi worden behandeld met minimaal effect op het weefsel. Met de T-AWAY heeft u geen kans op verbranding of hypo/hyper pigmentatie. 

Couperose is een vasculaire verwijding door zwak bindingsweefsel en gewoonlijk aanwezig in het gezicht en op de borst. De adertjes kunnen aan de oppervlamte of dieper liggen. Het aantal behandelingen wat nodig is ligt aan de grote van het te behandelen gebied. Couperose in het gezicht kan maximaal 15 minuten behandeld worden.

Afhankelijk van het te behandelen gebied:

15 min.    € 50,-

25 min     € 95,-

 

Spider Naevi is een vasculaire verwijding in de vorm van een spin of ster.

€ 25,-

 

Fibromen ( steelwratjes)

Fibromen zijn lichaamskleurige tot licht-bruine steelwratjes die normaliter in de nek en in de oksel voorkomen. Het oppervlak is gerimpeld en verbonden met de huid door een steelvormig stukje huid.

Afhankelijk van de hoeveelheid te verwijderen fibromen:

€ 25,-/€ 50,- per sessie.

 

Pigmentvlekken kunnen op alle gebieden van het lichaam voorkomen en worden veroorzaakt door een teveel aan melanine. De reden dat de vlek zich openbaart kunnen velen zijn, Zoals medicijn gebruik, de zon, , parfum gebruik, hormonaal etc.

Afhankelijk van het aantal te verwijderen pigmentvlekken:

15 minuten € 50,-

30 minuten € 95,-

 

Ouderdomsvlekken ontstaan meestal in het gezicht, op de borst, de rug en op de handen. Ze worden meestal veroorzaakt door zonlicht en zijn de tekenen van een verouderende huid.

Afhankelijk van het aantal te verwijderen ouderdomsvlekken:

15 minuten € 50,-

30 minuten € 95,-

 

Bloedblaasjes worden veroorzaakt door een vermenigvuldiging van de haarvaten die normailter voorkomen als men de 30 gepasseerd is. Bloedblaasjes kunnen zo klein als een speldenprik zijn of zo groot als een erwt en rood of paars van kleur.

Afhankelijk van het aantal te verwijderen bloedblaasjes:

€ 25,-/ € 40,-

 

Houd u er rekening mee dat alle behandelingen cosmetisch zijn. Bij twijfel adviseer ik u eerst om langs een huisarts of dermatoloog te gaan.

 

CONTRA-INDICATIES:

  • Pacemaker
  • Trombose
  • Kanker (mimimaal 5 jaar uitbehandeld)
  • HIV 
  • Hemophiliacs
  • Zwangerschap of borstvoeding
  • Epileptie

Na de behandeling:

Adviseer ik u de behandelde plekjes 3 dagen droog te houden, ook tijdens het douchen. Vermijd de zon 3 weken lang en bij een couperose behandeling 6 weken anders heeft u kans op pigmentvlekken en smeer daarna de behandelde plekjes met minimaal factor 30. U krijgt een potje silver gel mee waarmee u de plekjes 2 á 3 keer per dag mee in kunt smeren ter bevordering van de genezing en verzacht het geirriteerde gevoel.

 

 

Beauty by Cecilia

Een schoonheidssalon waar de klant centraal staat. Uw huid is uniek en een kostbaar bezit. Ieder huidtype vraagt om een aangepaste verzorging. Welke verzorging bij u past, dat vertel ik u graag. Na een huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan samengesteld. Uiteraard zijn er seizoensafhankelijke behandelingen.

.

*

*

Contact

Beauty by Cecilia
Pampus 44 1671 RK Medemblik

 

Telefoon 0620350746
Email info@beautybycecilia.nl

Route